29 C
Semarang
, 29 January 2023
spot_img

Lirik Lagu Satru 2 Nek Kangen Ngomong Kangen – Denny Caknan feat Happy Asmara

Jatengnews.id – Ini dia lirik lagu Satru 2 nek kangen ngomong kangen dibawakan Denny Caknan feat Happy Asmara di sini.

Bagaimana lirik lagu nek kangen ngomong kangen berjudul Satru 2 – Denny Caknan feat Happy Asmara ada di bawah ini.

Lirik Lagu Satru 2 – Denny Caknan feat Happy Asmara:

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane

Baca juga: Lirik Lagu Efek Gedang Klutuk Sirah Mumet Mantuk Mantuk – Novid Candra Nugraha Virak di TikTok

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran aE
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Baca juga: Lirik dan Arti Lagu “Efek Gendang Klutuk Sirah Mumet Mantuk-Mantuk” yang Viral di TikTok, Lagu Novid Chandra – Efek Gendang Klutuk Sirah Mumet

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu. (04)

Berita Terkait

Berita Terbaru

- Advertisement -spot_img

Berita Pilihan